Bergensselskapet Eventro, har siden 2009 drevet salg, trykk, produksjon og import av armbåndsbilletter for uteliv-, event- og arrangementsegmentet. Gjennom våre gunstige forhandler- og argenturavtaler hos håndplukkede produsenter av høykvalitetsbånd, har vi blitt en av Norges ledende leverandører av armbåndsbilletter. Eventro eies og drives av ekteparet Anders og Anne-Stine Hindenes, og har i dag totalt 3 ansatte.

Vi vet hvor viktig tidsfrister er for eventarrangører når det kommer til det å få armbåndsbillettene i tide. Vi gjør derfor vårt ytterste for å alltid levere produktene til avtalt tid, og selvfølgelig til de beste priser og kvaliteter.

Eventro Billettbånd startet i det små i 2001. Den gang var navnet vårt Event Supply, og vårt virke var i hovedsak salg, utleie av utstyr og underholdning samt formidling av varer og tjenester til eventmarkedet. Det skulle imidlertid vise seg at leverandører av armbåndsbilletter var mangelvare i dette segmentet, og av alle våre produkter og tjenester skulle det lille "ubetydelige" båndet rundt håndleddet ende opp med å bli vår nisje. I 2009 gjorde vi en endring i vår selskapsstruktur, og gikk fra å kunne tilby "alt" litt halvhjertet til å få vårt eget lille hjertebarnsprodukt: Armbåndsbilletter. Vi var fra starten klar på at vi ville være en førsteleddsleverandør, og ikke en fordyrende mellomforhandler. Frykten for at konseptet vårt kunne bli litt vel"smalt" var absolutt til stedet, men vi ønsket nå å holde 100% fokus og kvalitet på én type produkt.

I dag opplever vi at kunder med årlige arrangementer kommer tilbake år etter år i tillegg til at stadig nye kunder kommer til. Med tiden har flere nettbutikker begynt med salg av lignende produkter, men vi ser at markedets bruk og etterspørsel etter denne type armbåndsmerking også øker tilsvarende. Faktisk har vi siden oppstart av vår nettbutikk i 2009 satt ned prisene våre flere ganger, som resultat av økende salgsvolum, stadig bedre importavtaler, effektivisering av egenproduksjon og reforhandlinger med produsenter. Vi ønsker å la våre prisbesparelser komme våre kunder til gode, og har derfor laget en pristabell hvor ALLE får lave priser og ytterligere mer enn 50% rabatt ved større innkjøp. Vi har i dag kunder og forhandlere som benytter/formidler våre armbånd til langt mer enn bare inngangsbånd: Koffertmerking, som klesetiketter, premiebånd, aldersinndelere, kjæledyrmerking, nøkkelsnorer, budskapsformidlere, og merking av båter i båthavner, for å nevne noe." 

 anders2

Webdesign levert av Nordic Hosting AS